Geachte ouders/verzorgers,

Op dit moment is het nog niet geheel duidelijk wat de richtlijnen voor de scholen vanaf 1 maart zijn.

Dit betekent dat wij na de vakantie nog steeds met halve klassen gaan werken en met het huidige aangepaste rooster verder gaan. De mentoren/trajectbegeleiders zullen u en uw zoon/dochter/pupil laten weten hoe het rooster er  voor de 1e weken na de vakantie uit ziet.

Afgelopen week hebben de leerlingen van klas 2 stage assessment gehad. Helaas waren wij IVM de gladheid op  maandag 15 februari gesloten. Hierdoor hebben enkele leerlingen een onderdeel van het assessment gemist. Dit wordt maandag 1 maart ingehaald. De leerlingen van klas 2  die alle onderdelen al hebben afgerond zijn maandag 1 maart vrij.

Wij begrijpen dat dit voor de leerlingen en u als ouders/verzorgers niet een ideale situatie is. Wij blijven  ons best doen om de leerlingen op school zo goed mogelijk te begeleiden.