Hoi, ik ben Jan Street en ben 34 jaar.
Ook ik heb op De Boog gezeten van 1998 t/m 2003. Vanaf 2003 was ik al aangemeld bij Werkbedrijf Lucrato aan de Egerlaan in Apeldoorn. Na 2 jaar thuis gelopen zonder werk ben ik in 2005 begonnen te werken bij Lucrato.
Eerst op een afdeling waar je van alles moet proberen om te zien wat je kunt en waar je graag heen wilt werken en na een half jaar ben ik overgegaan naar een postafdeling binnen Lucrato en vanaf 2006 aangemeld als chaffeur. Vanaf 2009 ben ik extern gaan werken. Eerst bij het gemeentehuis als medewerker van de copyshop en vanaf 2010 ben ik weer terug gegaan naar Lucrato. Ik kreeg een aanbieding om in een kantoor te zitten van een extern bedrijf die een kamertje gehuurd hadden bij Lucrato. De mooiste tijd was bij Multicopy Apeldoorn. Helaas eind 2013 gingen ze naar Deventer. Vanaf 2015 tot 2017 vaste chaffeur van Bakker Bart Apeldoorn geweest in combinatie met de postafdeling van Lucrato. Sinds 2017 werk ik in Didam bij Alpha deuren international bv. Hier maken we zakjes en paklen dozen in voor garagedeuren. Ik heb een leuke tijd gehad op De Boog. In het begin vond ik het lastig om vrienden te maken, maar na 2 jaar was dit mij wel gelukt. Hout, rekenen en CCV waren mijn favoriete vakken. De Boog is een fijne school waar je veel kan leren. Het was een mooie tijd.