Hoi allemaal, ik ben Jenna van Dorland 21 jaar en oud leerling van De Boog.
Mijn tijd op De Boog was super leuk en leerzaam. Destijds heb ik de keus gemaakt om naar een praktijkschool te gaan omdat ik leren lastig vond. De Boog heeft mij de ruimte en ondersteuning gegeven, zodat in mij verder kon ontwikkelen. Jaap Scholten en Ingeborg Garssen zijn daar een groot aandeel in geweest.
In mijn 1e jaar op Aventus heb ik veel steun aan De Boog gehad door de huiswerkbegeleiding die ik daar kreeg.
Daarna ben ik niveau 2 Helpende zorg en welzijn gaan doen. Ook moest ik weer stage gaan lopen en via via ben ik bij Gastouderopvang De Zonnetuin terecht gekomen. Daar heb ik een ontzettende leerzaam jaar gehad, want via de gastouder heb ik ook mijn EHBO mogen halen. Op de maandagen ben ik vaak vrij en help ik nog bij de opvang.
Tijdens Aventus ben in begonnen als oppas en heb dit een jaar gedaan. Helaas is mijn oppasgezin verhuisd en werk ik nu bij Fletcher Hotels namelijk Fletcher Hotel-Restaurant Apeldoorn voor 20 uur in de week. Daarnaast pas ik ook nog op vrije dagen en avonden.

Liefs Jenna