We hebben voor het eerst kennis gemaakt met het praktijkonderwijs in maart 2014, toen Cristina en Andrada hun carrière mochten beginnen bij de Boog. Wij als ouders en zeker onze kinderen kwamen terecht in een warm bad. Wat een gemoedelijke en huiselijke sfeer heerst er op de deze school. De dames gingen er met plezier heen, en als er iets was werd er meteen over gesproken en opgelost. Ook als ouders werden we er altijd bij betrokken en was de samenwerking uitstekend. In 2015 kwam Larissa bij ons wonen en we waren blij verrast dat ook zij al op de Boog was begonnen. Sarah volgde in 2019 en Ruben in 2020. Wij hebben dus de nodige ervaringen met de Boog en we zijn vol lof en zouden zeker deze school bij iedereen aanraden. Het is teveel om op te schrijven hoe en waar iedereen terecht gekomen is, maar we kunnen met trots noemen dat de
oudsten ook bij moeilijke tijden na het verlaten bij de boog nog steeds geholpen worden dmv nazorg . Dit hebben ze nog zeker nodig en geeft hun houvast als het weleens moeilijk is. Inmiddels rond Larissa bijna haar schoolcarrière af en gaat ze verder in de detailhandel. Sarah zit in klas 2 en
Ruben is pas begonnen deze zomer, maar hij is zo gelukkig en de wereld ziet er ineens veel zonniger uit in zijn ogen nu hij op de Boog zit. Hij mag nu ook eens andere kinderen helpen en niet altijd de jongen zijn die niet mee kan komen !! Hij en wij zijn hier heel dankbaar voor.
Namens onze kinderen en ons willen we het team enorm bedanken voor alle liefde en betrokkenheid.


Met vriendelijke groet, Klaas en Corrie Siegers.