Heey, ik ben Liesbeth van Engelen 23 jaartjes jong. Ook ik ben oud leerling van De Boog. Hoe ben ik op de Boog gekomen? Ik had moeite met Nederlands en rekenen. Ik heb niet op het speciaal onderwijs gezeten, want dat wilde ik niet. Maar toen ik elke dag met hoofdpijn thuis kwam, omdat ik teveel mijn best wilde doen, heb ik in groep 8 toch besloten om naar een praktijkschool te gaan.
Vond ik school leuk…? Nee… ik zei altijd dat ik huisvrouw wilde worden.
Wat mijn motivatie was om toch naar school te gaan?? Dat waren vooral de leuke leerkrachten op De Boog die mij er doorheen getrokken hebben! Voor een geintje was er gelukkig altijd tijd. Maar er waren ook veel serieuze momenten. Ik heb er veel lieve vrienden ontmoet. Toen ik in het 3e jaar kwam moest ik er aan geloven WERKEN!! OWNEE!! Toch is het meneer Leerkes gelukt om mij aan het werk te krijgen. Ik heb verschillende stages gelopen
Bij de HEMA, kinderopvang, de zorg en de Zeeman. Bij de Zeeman ben ik uiteindelijk aan het werk gekomen en heb dus ook van De Boog met pijn in mijn hart afscheid moeten nemen.
Ik heb ongeveer 1,5 jaar bij de Zeeman gewerkt en werd toen plotseling zwanger van mijn eerste kindje Giovanni. Mijn contract werd niet verlengd en besloot toch huisvrouw te worden en de zorg op te nemen voor mijn zoontje Ondertussen ben ik nog steeds huisvrouw en heb ik mijn 2e kindje mogen krijgen genaamd Gitana