Hoi ik ben Merel van Dieten. Ik ben nu 24 jaar, misschien kennen sommigen mij nog. Ik had altijd een beetje een alternatieve kledingstijl en mijn haar had vaak een andere kleur. Ik wist nog niet echt wie ik wilde zijn en dat was ik op dat moment aan het uitzoeken. Ik heb in veel wooncentra stage gelopen, maar het begon bij Jumper Apeldoorn Diersuper. Ik vond het op zich wel leuk werk om te doen, maar het was meestal hetzelfde en ik vind het altijd wel leuk als er wat afwisseling zit in het werk. Toen heb ik stage gelopen bij KleinGeluk De Matenhof voor een half jaartje in de facilitaire dienst. Daarna bij Sint Hubertus wooncentrum voor paar maanden, wat later de Groene Hove werd. Ik was hier activiteiten begeleidster. Ook heb ik bij het Woonzorgcentrum Talma Borgh stage gelopen en bij wooncentrum Sainte Marie. Bij de laatste heb ik 1 jaar bij de kapsalon stage mogen lopen. Ik vond het daar heel erg leuk. Ik heb er ook 2 jaar stage gelopen als activiteiten begeleidster en daar heb ik uiteindelijk nog een half jaar vrijwilligerswerk gedaan. Nu werk ik al 2.5 jaar bij Werkbedrijf Lucrato. Ik ben productiemedewerker. Ik mag met al m’n collega’s orders klaarmaken voor allemaal verschillende bedrijven. Ik vond De Boog een leuke school, waar ik mijzelf kon zijn. Er waren erg leuke vakken om te doen, mijn favoriete vakken waren schilderen, gym en Engels. Marleen en Celeste waren mijn 2 beste vriendinnen. We hadden het samen heel gezellig op De Boog?☺️