Hoi beste lezers van de Boog,
Ik zal jullie meenemen terug in de tijd
Mijn naam is Shiamira, 25 jaar jong en oud leerling van de Boog. Ik kwam binnen als een klein meisje van 13, best wel verlegen, maar toch ook wel sociaal. Verschillende stage plekken gehad in verschillende branches. Van zorg, schoenenwinkel, kledingwinkel tot aan schoenmaker. Schoenmaker? Ja schoenmaker, omdat mijn over over grootvader schoenmaker was en ik dat wel interessant vond… Ik ben ook een ontzettende schoenenfreak… zoals sommige docenten zich misschien nog wel kunnen herinneren… Uiteindelijk ben ik 2 jaar lang bij Schoenenreus blijven hangen. Na 4 jaar mocht ik een opleiding volgen op Aventus. Leuke stageplek gehad bij H&M, en heb deze opleiding afgerond. Daarna ben ik doorgaan studeren aan een mbo 2 opleiding, als administratief medewerken, ook afgerond. Toch was de financiële sector niks voor mij en had ik een tussenjaar genomen. Voor het eerst in mijn leven gewerkt. Ik was toen ongeveer 19/20 jaar. Na 2 jaar had ik besloten om maar weer maar school te gaan. Gekozen voor mbo 4 als directiesecretaresse. Dit deed ik één jaar (opleiding duurde 2 jaar). Tijdens mijn stage kwam ik erachter, dat ik dat werk niet langer meer wilde gaan doen. Zonde want ik moest nog 1 jaar.. Na mijn 2e stage besloten om te stoppen. Ik werk nu bijna 3 jaar in een magazijn (leverancier) voor ziekenhuizen. Dit bevalt mij heel goed. Het werk is makkelijk en je weet waar je het voor doet. Ben meer gaan beseffen wat je betekent voor het ziekenhuis. Elke dag hard werken, want deze ziekenhuizen moeten ook elke dag bevoorraad zijn.

Één ding is mij altijd bijgebleven wat een docent van de Boog ooit tegen mij zei.
‘Waar een wil is, is een weg’ en telkens als ik aan iets begin denk ik hier aan. Doelen stellen en doorzetten!
Het is voor mij niet belangrijk hoeveel ik verdien of wat voor baan ik heb.
Wat voor mij telt is een baan waar je iedere dag met plezier naartoe gaat en waar je leuke collega’s hebt. Waar je 8 uur lang mee moet werken. Dat maakt dat een werkdag snel gaat.
Bedankt voor jullie tijd, ik hoop dat jullie het leuk vonden dit stukje over mij te lezen