Donderdag 15 juli hebben wij afscheid genomen van 2 collega’s.

Dhr. Kleine Schaars was de afgelopen jaren ondersteuningscoördinator op de Boog en heeft miv 1 februari een stapje terug gedaan.  Door de coronamaatregelen konden wij in februari nog geen afscheid met het team organiseren. Gelukkig hebben wij hem afgelopen donderdag nog wel kunnen bedanken voor zijn inzet voor alle leerlingen op de Boog die wat extra aandacht en ondersteuning nodig hebben.

Mevr. Kamp heeft na 6 jaar werken op de Boog helaas afscheid van ons genomen. Zij heeft een baan dichter bij huis gevonden   en zal daar na de vakantie gaan starten. Haar mentorleerlingen hebben haar tijdens de laatste schooldag al verwend en met het team hebben wij haar afgelopen donderdag in het zonnetje gezet. De leerlingen van praktijkonderwijs Talentstad boffen met de enthousiaste en betrokken leerkracht die zij volgend schooljaar op hun school gaan ontmoeten.