Quinty loopt stage bij 2 kinderdagverblijven. Op de donderdag loopt zij stage bij Mam’s kinderopvang. Deze vesting bestaat uit peuteropvang, een BSO en een VSO die plaatsvindt in de basisschool Hertog van Gelre. De meeste peuter zijn tot 14 uur bij de opvang en vanaf 14 uur komen enkele jonge basisschoolkinderen bij de BSO. Quinty heeft het naar haar zin en pm’er Marielle is erg blij met haar.

Chris loopt stage bij theater & congres Orpheus. Hij helpt mee met de technische dienst. Het is een immens groot gebouw en het is ontzettend knap dat hij bijna alles weet te vinden. Enkele voorbeelden van werkzaamheden die hij verricht zijn: lampen verwisselen, handdoekjes vervangen & aanvullen en bladeren uit de dakgoot verwijderen.

Donnie is zijn eerste stage gestart bij de AH. Hij vult voornamelijk de vakken en doet dit supernetjes. Check onderstaande foto om te zien hoe dat eruit ziet.