Vandaag hebben de leerlingen van Detailhandel een mini-stage op de Amsterdamse Dappermarkt gelopen.
’s Ochtends om 9.13 uur vertrokken we met de trein richting Amsterdam Muiderpoort. Om 10.45 uur arriveerden we met enige opgelopen vertraging. Daar werden we opgewacht door meneer Golsteijn van de Koninklijke Centrale Vereniging van de Ambulante Handel (CVAH). Enkele weken terug vertelde hij ons al alles over de markt tijdens een voorlichting op school. Samen liepen we richting de Dappermarkt.
Een spannende activiteit waarbij het weer ons gunstig gezind was en de motivatie dik in orde! Nadat alle plekken toegewezen waren, mochten de leerlingen 1,5 uur mee draaien. Van het werken op de markt in de buitenlucht kregen wij trek, dus een lekkere lunch bij een eetcafé aan de Dapperstraat mocht niet ontbreken. Daarna zijn we nog over de markt gelopen en richting de trein gelopen. Met een half uur vertraging kwamen we om 16.20 uur weer aan in Apeldoorn.
Ze zijn een ervaring rijker. Knap gedaan KANJERS!